Cégünkről:

Napjainkban

Anno 1951

Tormatic Kft.

A TORMATIC Kft. kizárólagos képviseletet lát el a svájci Landert Motoren AG által gyártott TORMAX márkanevű automata ajtók magyarországi gyártásában és forgalmazásában.

A Landert Motoren AG 1924-ben villanymotorok gyártásával kezdte meg működését. Az automata ajtómeghajtás kifejlesztése és gyártása 1951-ben kezdődött. Európában az első ajtó- és kapuautomatika gyártó volt. Svájcban, az 1951-ben készült fényképen látható TORMAX automata ajtó a mai napig üzemel. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a cég termékei világszerte a csúcstechnológiát képviselik.
A TORMAX más ajtógyártókkal ellentétben évtizedek óta aszinkron illetve újabban direkthajtású szinkronmotorokat alkalmaz, melyek rendkívül hosszú élettartamot biztosítanak. (Nincs benne rövid idő alatt elkopó szénkefe, kommutátor, hajtómű.)

A márka képviselete Magyarországon 1992-ben kezdődött. Az 1992-ben felszerelt TORMAX automata ajtók például nagy forgalmú MOL benzinkutak SHOP bejáratain a mai napig megbízhatóan működnek. Az 1992-ben telepített ajtók javításához most is rendelkezünk eredeti gyári svájci alkatrészekkel. Így a TORMAX automata ajtók élettartama saját tapasztalatunk alapján akár 20-25 év is lehet.
A TORMATIC Kft. 1996 augusztusában alakult magyar magánszemélyek – Seres László és Kéri Zoltán – tulajdonaként. Kecskeméti telephelyünkön történik az ajtók tervezése. Itt végezzük az összeszerelést is Svájcból, illetve Németországból behozott részegységekből, és profilokból, valamint magyarországi gyártótól beszerzett üvegekből. Az ajtók készre gyártása után, a helyszíni szerelést, beépítését is mi végezzük. Munkatársaink szakmailag jól képzett nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek - szakirányú elsősorban villanyszerelő, valamint elektronikai végzettséggel. Az ő minőségi munkavégzésük teszi lehetővé vállalkozásunk töretlen fejlődését, melynek eredményeként:

 Magyarországon több mint 6900 db TORMAX automata ajtó üzemel.

   Magyarországon a TORMAX ajtók gyártását, telepítését, teljes szervizelését, karbantartását, és javítását társaságunk látja el.

A Tormatic Kft. a TORMAX magyarországi  kizárólagos képviselete- és gyártója.